Blogg?

Vafan har jag en blogg för? Alltså man har endå aldrig tid och skriva, o varje gång jag ska skriva slutar det med att jag hittar på massa skit..

Nu ska jag vara helt jävla ärlig, och bara skriva skit som alla andra idioter som har blogg, förutom tush bloggen..

"Mindag"

Jag vaknade 15minuter i 7! och guuued vad jobbigt det var, man gjorde sig i ordning, sprang till bussen.. Jag vet to cool for walking! Sitter på bussen träffar gilli, (christoffer) o vi kom fram till att han var pedofil, och matte älskade han.. Don't ask me about this shit...

Skoldagen var som vilken annan. förutom Engelska prov, vilket mästarn rockade fett på.. Och lina verkar inte glömma att kalla martin för G martin.. Ni får lista ut vad det menas..
Oskar är lika snäll som vanligt, och hans skratt vill jag bara spy på.. jepp SPY PÅ! och Linus tycker om att göra allt för Hitler, vilket jag också gör !

Senare hade vi musik, de var askul för jag och Martin knäckte, eller martin förstörde min stil helt! alltså tro det eller ej.. gud vad han sabbade när jag körde mina solon o allt.. nej nog om han..
Trummisen är as cool, han och vi ska göra en låt som heter Getblod eller vad fan det nu var..

hahah han är en liten satansdyrkare, och vi diggar han stenhårt!

Stack hem, och sitter här nu o lodar.. har skrivit en svenska "reflektion" över något som jag tyckte sög...
Jag trivs bäst när jag spelar gitarr och kollar på tuttar...

Detta inlägg är dedikerat till Oskar den lille..

Sen till alla er som vill höra om pojken Ted, akA teddan.
Historian ska postas väldigt snart, har bara varit väldigt blogg trött på senaste.. För får inga kommentarer.

Så vill ni höra mera detaljer om: Lina, Pooya, Martin G. Oskar, Linus aka Hitler.. Tycker jag ni ska ge mig lite response..

PS: Såg tyska kärringen idag, ville bara hugga huvudet av henne, men bäst o smöra lite... Oskar tycker jag är bäst på det, för jag "Bokstavligen" Slickar hennes arsle med tungan enligt han.. Vad fan slickar man annars med? Jävla retard...
Fuck off and die.. Bög!



//Mästarn

Segt

Tjaaa, Har inte kännt för blogga på några dagar, mmh skit segt! I Tisdags var vi på något studiebesök SIDA tror jag, vi fick vara inne i ett litet lek rum, där vi fick säga vad vi tyckte och inte tyckte.. Alltså låter flumigt, men de är nog bara jag som är flumigt. Anyway, vi hade svenska lektion efter, 3/4 av klassen kom ej, så det slutade med att Rikard fick en guldstjärna i kanten..

ahah jag är fett stolt!!

Fick tillbacks geografi provet, är nöjd fick G! yes!

Juste glömde nästan bort fille, "råkade" putta ner han från bordet mitt i mitt raseri anfall mot spelet, så han föll och först slog i stolen, sen från stolen till byrån? och där skrapa den i han i ryggen, och folk tro mig när jag säger att det såg ut som ett blodbad, de är milt sagt.. han fick plåstras om, och sjuksköterskan tyckte att han kunde sy det där.. Inte fille då, men någon kompetent!

och nyss fick jag reda på att jag ska mönstra år 2009, haha kanske blir skickad till Tyskland? valde ju "utlandstjänst" så man får väl se... 

sen det vidrigaste av allt under dessa dagar var att IDAG, så var Oskar så jävla äcklig och pekade på något skit som han ansåg vara sperma, som låg på toaleten..

Jag har 2 teorier om det, för han sa att den som var där innan hade gjort det.

#1. Oskar smakade på sarren på golvet, och han har smaken för det, så de var lätt att urskilja.
#2. Oskar han inte med ett "efter" skak igår kväll, och det slant ut idag..


Auf widersnichtecel!

Today

Today, har man börjat klockan 8, fett illa.. Lektionerna var dugliga! förutom att vi fick se En obekväm saning, alltså Årets film säger jag bara, även fast den är några år gammal.

Mötte ludde, o Eric! lägg märke till hur Eric stavas! sköna som vanligt, och Eric utryckte sitt hat mot Lina www.norenobrundin.blogg.se för hon ej kunde stava sitt namn rätt.. Absolut! sen snacka dem lite om sina Italienare som bor hos dem i en hel vecka! Illa!

Slutet av dagen var lyckad Ensambel 3H Spelade låten Paranoid hela den tiden, så körde vi solo o allt! gick as najs!




auf widersnicthcel

Ps: Eric o luddes blogg! http://tush.webblog.se

Gym Premiär

Yes de var i Fredags de var premiär! sommarn var man bara o lata sig alltså..
Gymmade med Sebbe sundb~ han är inte så pjåkig, och så var Thenstedth där också, biff alltså..
Hur som helst, körde vi Armar biceps, vart lite mage också.. Men jag svär körde sönder Armarna, och glömde stretcha!
yeah! ball jag är..

Så tänk er vakna upp nästa dag och inte kunna röra sig.. ahha jävligt illa kunde knappt dra på mig tröjan, eller byxorna..
Och Idag äre Måndag, och nu mår man bättre..


Kunde ej blogga under helgen för jag trodde jag trodde mina armar skulle dö.. ja om inte långt ifrån..

Ge mig något mot smärtan!

Gym!

Tjaa, Mästarn här.. Idag hade man Idrott vilket var helt okej för vi hade orientering och dom som var i mitt lag: (wanna be mästarn lina) I vårat lag, hon var bra på sin sak.. och sen inte för att glömma martin som inte heller var så pjåkig..

Sen vare Ludde o Eric i Matsalen, schööna dom är, Eric förklarade att han var mer värd än wanna be mästarn Lina också genom att han går NO.

Några timmar later vare gym premiär! absolut inte gymmat på 3 månader (hela sommarn typ) Kände as bra, och fan nu är man så jävla trött att jag knappt orkar lyfta en matkasse, och ja mat kassar är fan tunga..

Står man där påväg hem o väntar på bussen, kollar i ens kasse med kläder i, vart fan är mina skor? Absolut Mästarn hade glömt sina skor på Gymmet, vilket jävla kaos fick rusha ner för 100 jävla trappor o hämta skorna och samma procedur för komma upp! wieee!

så nu känner jag mig fett taggad för nästa gång alltså, mät och jag ska nämligen bli lite biff! aaa, tro de eller ej..

PS: Ja pooya du hade rövsvett ditt jävla äckel..

@Idol

HAHAHA, sitter o kollar på Idol nu, alltså Snubben som sjöng The ark Låten, hahah han sjöng som ett svin
Men jag svär, vilken jävla personlighet, verkligen stå där o skrika men askön...

haah jag svär, ska söka till Idol nån gång bara för att få vara med på TV! Och bli lite halvt känd;D

Olika sorters musik

Tjaa! Nu äre så här att jag sitter o lyssnar på Rockklassiker, as skön radio station, då kände jag att jag måste blogga om min musik smak och vad jag tycker om annan skit musik!

Heavy Metal / Hard Rock


Alltså, den här musiken älskar jag.. Lixom finns det något ballare med vrålande snubbare med atityd och står o vrålar "Sex and drugs and rock n roll" alltså jag tror fane mig inte det.. Alltså alla dessa riff som är så himla sköna! och för er som inte vet vad riff så är det en Melodi slinga som upprepas om och om ige..

Alltså hur själva låten är gjord! svett o attityd! as hårt måste jag bara säga...

Favo Band: Ozzy Osbourne

Rock / Hard Rock

Här inne platsar ACDC stenhårt, praktexempel på Rock alltså, måste också till lägga att ACDC släpper nytt album inom snar framtid (Black Ice) heter albumet..
Alltså Själva rock / hard rock.. tycker jag att man känner igen från det lite mera "ljusare tonerna" alltså låten är ljusare, lite mera diskant, inte alls lika mycket bas som Heavy Metal kör, och Rock är ju också aningen lugnare.. nya "rock" band tycker jag är svåra att hitta idag... Rockband idag är väl typ som Danny? och han suger verkligen, snälla skicka han till polen! obs har inget emot polen!

Pop / Rapp

43 ord räcker
Alltså, värsta musiken någonsin, Okej vissa beat kan vara sköna, men vafan jag ger mig fan i era pimpade bilar, o alla era 20 hoes och att sångarn är värsta pimpen, jag fattade det första gången han sa det... usch för den skiten..

Klassisk Musik


Alltså,  denna musik är askön, alltså.. så klassiskt det bara kan bli, älskar Mozart, Bethoven, Paganini eller hur han stavas.. Alla dom är helt otroliga.. Skulle inte säga att jag gillar det mer än rock / metal.. men alltså sitter gärna hemma o lyssnar på Klassisk musik..


Det här var premiär för Dagens inläggen, och idag blev det Musik! Imorgon blir det något helt annat! ojoj!

//Mästarn

Martin

Martin är snäll och han gillar tjejer, och är hel straight.. skulle han få välja skulle han kolla på bröst o fitta hela dagarna!!!


g33k

Tänkte passa på o slänga in en youtube länk på när jag lirar lite gitarr ;D
Ett par i klassen har velat höra mig spela, så här får ni lite

låten är Ozzy Osbourne - Over the mountain. kommentera gärna!


Uppdate

Hallå! Sitter här och har tränat ett tag nu på webbmagistern.se Riktigt bra sida, Börjar få MVG på många delar, men något jag aldrig kommer att klara av är Sjöar / Åar o allt där omkring!
Martin Tror att han kan fråga magnus om han får köra provet senare ? Har aldrig hört talats om någon sån saer behandling? Om han får den behandlingen kan jag också behöva de..

Har snackat med min polare från Kroatien också, och han är verkligen tränings freeeekak!! alltså jag skämtar inte, han gymmar 5 dagar i veckan 4 timmar varje dag, Äkta biff han är.. Han sitter o berätta för mig hur jag ska göra för bli som han?!

Lite roligt enligt mig, men men man får väl se hur det går?

Har dessutom lirat en del gitarr, och gått en promenad med hunden som var jobbigt, för mitt under det hela så ska det börja spö regna.. Tack sverige säger jag..


//Mästarn

Nötarn

Sitter här nu och nöter sönder www.webbmagistern.se Måste säga att det går väldigt bra för mig, förutom på sjöar där det verkligen suger..

Vill också säga att jag har uppdaterat designen på hemsidan, hoppas den ser lite roligare ut..
Mina planer för idag är att jag ska orka pallra mig iväg till Handen centrum igen och köpa gym kort på najaden..
men vet fan inte alls vart det ligger? ner för någon rultrappa?
äsch jag klarar inte av det:P

och sen måste jag börja mit "nötar" schema för gitarr. Alla er som är aningen intreserade av vad jag skriver, vilket väldigt få är? Så spelar jag el-gitarr och har gjort ett par år tillbacks.. Och har ett schema för mitt gitarr spelande varje dag..

och sen ska jag få ännu ett nytt schema över "gym" alltså vad för övningar jag ska köra för bli en riktig biff


//Mästarn

juste, ville bara säga att jag såg Findy idag som ser ut som en väldigt stor apa på ett manligt sätt, men han är jävligt cool, så de jämnar ut sig.

Teh dagen so far

Today har jag haft en kort skoldag! hoppas bara att flera är på väg! Hade Mattematik och No, där vi fick se en film om människans uppkomst på NO.. Sen ville verkligen Martin och Lina se ming blogg som jag inte har någon aning om varför, men dom började bli väldigt elaka mot mig för jag ville hålla den hemlig, men nu vet dom om bloggen ;o

Vill också tilläga att martin tycker jag är  "Skit sexig" aa, de låter lite gay.. men det är vad vi kallar han för.. Gay martin..
Efter skolan skulle jag till najaden och köpa gym kort, men dum som man är så hittade man ej ditt.. Och gay martin dissade mig i sista sekund för att hjälpa mig ditt...


anyway, bussen hem var lyckad med tanke på att jag stötte på en av mina barndoms polare som jag kanske inte snackat med sen jag gick i 5an.. och han går numera Fordons programet och var på väg till sin praktikplats.

Sen ska jag också tilläga att jag kommer ha lite olika "Dagens"  grejer här på bloggen!

oja! det kommer att vara allt ifrån Dagens fulaste damp unge, till dagens bästa damp unge.. allt där omkring!

Så nu har ni fått mitt 2a coola inlägg här, vill också bara säga att jag knäcker sönder på Avalance på micmas hemsida.. folket i skolan kallar mig för mästarn, så det säger väl lite ?

Sen ska jag också passa på o länka till Linas och Firrans blogg http://norenobrundin.blogg.se

Allt för nu!
//Mästarn

Yeaaah Yeaaaah

Hallå där i skogen! Har precis skapat den här bloggen, och ni kan förvänta er massa stavfel för min svenska är sär.

Jag kommer att skriva om absolut allt! Det jag läser i tidningen, det som händer under min ljuvliga dag. eller bara massa dagisbarn som trakaserar mig..

Bloggen kanske kommer verka aningen trög ibörjan, det är för jag har skrivar skräck! haha, Tro det eller ej kompis!

Today: Hade skola idag, vilket var helt hyffsat kul idag, med tanke på skolfoto och pooya i närheten! Då kan det bara gå fel.. Ojojoj "putta mera med tuttarna" hahaah grymt skön han är, samt alla hans Hemoroider han gillar o trycka upp i arslet.. Får ta och greja en bild på den där pooya! slutade klockan 15 idag! och Imorgon har man sovmorgon med tanke på att bitchen (Tyska kärringen) Är bort rest, vilket jag hoppas att hon kommer forsätta vara i framtiden.. Alltså finns inget hemskare att sitta med henne i en timme och 15 minuter.. Nu hoppas jag inte att hon är så "cool" att hon sitter o läser min blogg..

Jag ska försöka behålla mig lite anonym ett tag till..

Sha long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0